Elite Hotel Stockholm i Globenområdet

Globenområdet är ett levande område i Stockholm med fullt av evenmang och aktiviteter. Här är flera stora arenor placerade såsom Ericsson Globe, Tele2 arena och Hovet där det ständigt sker konserter och stora sporthändelser. Elite hotel har flera hotell i närheten av globenområdet som är perfekta att bo på när du är på tillfälligt besök. Alla hotell ligger nära tunnelbana och bussar så att du enkelt kan kan upptäcka allt som Stockholm har att erbjuda.

Välj ditt Elite Hotel

hotell Globen

I Stockholm finns det sju Elite Hotel som alla är centralt placerade i vackra byggnader. Oavsett om du vill bo nära vattnet eller precis vid centralstationen så finns det ett Elite som passar dig. Alla hotell är placerade nära Stockholms kollektivtrafik så att den enkelt reser till och från globenområdet på några minuter.

·      Elite Hotel Adlon. Personligt och charmigt hotell mitt i Vasastan. Beläget precis vid centralstationen så du enkelt tar dig till och från globenområdet.

·      Elite Hotel Arcadia. En mysig oas mitt i Stockholm med gym, bastu och relaxavdelning. Perfekt för avkoppling efter ett event i globen.

·      Elite Eden Park Hotel. Bästa läget mitt på Stureplan vid den vackra parken Humlegården. Nära shopping, nöje och kommunaltrafik.

·      Elite Hotel Marina Tower. Vacker utsikt precis vid vattnet med bekvämligheter som SPA och restaurang.

·      Elite Palace Hotel. Modernt hotell i Vasastan. Perfekt utgångsläge för att besöka globenområdet samt upptäcka resten av Stockholm.  

·      Elite Hotel Stockholm Plaza. Fyrstjärnigt hotell mitt på Stureplan i modern klassisk stil. Blir du hungrig hittar du två restauranger i byggnaden.

·      Elite Hotel Carolina Tower. Nytt hotell i Hagastaden med sky gym, relaxavdelning och restaurang med välsmakande meny.

Bo på ett Elite Hotel nära Globenområdet så har du alltid nära till centrum och har ett perfekt utgångsläge för vad du än vill göra i Stockholm. Här hittar du shopping, nöje, natur och kultur – allt som behövs för en perfekt weekend i Stockholm.