Bo Hotel | Hotell i Tele2 Arena

boka hotell nära GlobenBistro & Bo är ett helt nytt hotell, exklusivt och prisvärt på samma gång med flera boendemöjligheter i allt från sköna sviter, stora 8-bädds rum och 4 unika sleepboxes om Du bara vill sova skönt. Passar alla från affärsresenären, familjen, weekendbesökaren eller kompisgänget.

Hotellet är beläget direkt i Tele2 Arena i nöjeskomplexet Tolv Stockholm som öppnade hösten 2013. Förutom den absoluta närheten till Tele2 Arena ligger det perfekt om du vill besöka ett evenemang i Globenområdet. Men Bo Hotel är också ett bra alternativ när du vill bo i en skön miljö under din vistelse i Stockholm. Med lokala transporter når du även hela City och alla dessa attraktioner på ett par minuter med T-bana på gångavstånd. I samma byggnad finns även ett stort P-garage.

hotell Tele2 arenaHotellet har även en fräsch Bistro som börjar dagen med frukost, övergår sen i lunchbistro och på kvällen en smak och dryckesupplevelse med utvalda maträtter, generös vinbar och lättare barmeny, allt för att Ni skall trivas och må gott.

Söker du efter andra nöjen så bor du perfekt. Mitt emot där Bo Hotel är beläget i Tolv Stockholm finns världens största O’Learys Sportbar. De visar sport och erbjuder aktiviteter som bowling, en unik äventyrsgolf, race-simulatorer, pingis, basket, biljard och mycket annat!

Personalen på hotellet och vårt nätverk står även till tjänst med att anordna större konferenser och möten.

Klicka här för att se mer hotell nära Globen och Tele2 Arena
.